- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nikde nemohu najít cenu tohoto masa. Nemáte někdo aspoň orientační, abych si udělal představu?
Od pí Mazancové stojí kilo 195 Kč, pokud si koupíte nezpracovaný kus (půlku). Jinak se ceny pohybují mezi dvěma a třemi stovkami (záleží na kvalitě). Třeba v Marku zaplatíte za steaky asi 400 Kč/kg.
http://www.pstrosifarmadoubravice.cz/pstrosi-maso-z-doubravice.php
Ta jedla olej je taky pecka :D. Muzete to ozivit kapkou technickeho nebo topneho oleja :D
Jen dotaz "1 pol. lžíce rajčatového kečupu" on existuje i jiný kečup, než rajčatový? Nebo to má být protlak.
Asi bych na to neměl to srdce. Když bych viděl ty malý pštrosí kuřátka a pak když to vyroste a já bych to měl poslat na porážku, to bych asi nezvládnul. Neřikam, že nejim maso (kuřecí a pod...). Prostě bych se nesměl dostat do kontaktu s těma kuřátkama.
Právě jsem naplnil mrazák ovečkou. Tak holt někdy příště
Irenko, takového ptáka si ještě neviděla. A redaktor asi ještě taky ne.
To je novinka, co pan redaktor objevil. Židovicích u Roudnice nad labem existují už od roku 2003 jediná pštrosí jatka ve střední a východní Evropě.
Tenhle obrovský pták má výborné maso, něco mezi zvěřinou (je dost krvavé) a kvalitním jemným hovězím. A přímo od pí Mazancové bereme pštrosa 1x-2x ročně, pro tři rodiny celou půlku - vykostíme, zamrazíme a máme zásoby. :)
Koukám, že mi tam vypadlo "opravdu něco mezi zvěřinou a hovězím"... No nic, i když takhle to vypadá, že jsem článek nečetla. :D