- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Je patrné, že si autor článku nevšiml, že hospitalizovaní pacienti dostávají stravu z pacientské kuchyně a ne z bufetu, který slouží veškeré veřejnosti. Čili chcete-li hodnotit stravu, musíte buď do kuchyně, a nebo lépe si počkat u lůžka pacienta na její výdej. To co prodávají komerční bufety v halách a pod. nemá s nemocniční stravou nic společného. Opět je to ukázka amaterismu tzv. novinářů, ale takový list jako MFD by si opravdu zasloužil fundované redaktory.
pokud není někdo odpovědný sám k sobě, nezabrání tomu ani bufet se zeleninovými saláty. prostě si ten vlašák a řízek sežene jinde.....
vsak ano, nikdo nezakazuje a snad ani nekritizuje to, ze se prodavaji rizky a vlasaky, ale spis to, ze se prodavaji jenom rizky a vlasaky
Me prijde legracni, jak vzdycky lidi tvrdi, ze nic jinyho nenabizi, protoze to lidi nekupujou, no, ale jak to muzou kupovat, kdyz to holt neni v nabidce ?
Nemusí,nebo neměli by do bufetů vůbec chodit.
Správně! Vyhladovět! A nejlépe zavřít do klece!
Jací zase dietáři? Z toho, co tam píšou, mají smůlu téměř všichni, kdo tam co pozřou. Za dietu nepovažuju to, že nejím majonézové saláty a hranolky. To považuju za normální.
ale není to tak zlé, v tom bufetu v Motole mají, sice předražené, ale i ovoce a zeleninu, sýry, jogurty...a pacienti, kteří jsou hospitalizovaní, dostávají úplně jinou stravu. Takže je to zase tak trochu článek mimo. Týká se to hlavně návštěvníků nebo těch, co jezdí na kontroly a podobně. Ale pochybuji, že by si tam každý nemohl vybrat něco k jídlu, když má hlad.