- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jane Zemane, ja miluju chrest zeleny a tenky, my tady vlastne jinsi asi ani nemame na Floride nez ten zeleny ...pripravuji ho skoro na kazdou party a jen se po nem zaprasi. Nejdriv z nej odlomim ty zdrevnatele konce (3cm), rukou to normalne ohni a ono se to samo odlomi kde je potreba. Naparim chrest (tenky chrest asi tak 6-7 min), na platky prosciutta namaznu vyslehany cream cheese s cesnekem a do kazdeho platku zamotam 2-3 ks chrestu (ten bily u vas tam dej ale jen 1 ks), pak to necham vychladit v lednici. Uvidis, ze ti to bude taky chutnat. Jinak muzes pouzit chrest i na pizzu (nakrajet na male kousky), muzes ho take grilovat, nebo zabalit do kurecich prsek spolu s dobrym syrem a s horcici, obalit v trojobalu a v troube nechat zapect ... chrest je velmi dobry bojovnik proti rakovine.
Asparagus is high in folic acid and is a good source of potassium, fiber and vitamins A, B6 and C.
Obdivuji lidi, kterým to chutná, mě to nijak neoslovilo, taková tyčka bez chuti.
Takový zemědělec kdyby vydělal ročně třeba i 10 mega si je zaslouží. Není to žádný zlatokop viz dotační zemědělci s biopalivy, kteří akorát plundrují naše pole a kašlou na další generace. Prostě jednají stylem po nás potopa.
opravdu existuje zemědělec, který nepříživničí na dotacích?
Tak to si ho vážím
Tři lidi na hektar? To nebude žádná zašívárna,
Ano, zemědělství opravdu není zašívárna. Tedy pokud nezemědělíte za dotace EU, za neoseté hektary, to je pravda bezpracné.