- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
a já měl za to, že se vaří jen čerstvá jídla i nějaký zákon na to pamatuje
Harmonikář Joska a sežranej guláš ... (pane Vondruško, zdalipak to tam nahoře vidíte.)
To ta restaurace neměla zabezpečovačku s prostorovými čidly???
To je už od malička můj velký sen :-D
šest pečených hus, každá vážila téměř pět kilogramů, tři kachny, ‚čtyřlitrovku‘ okurek, šest kilových balení husího sádla a jater, balení máku, několik balení másla a další. Všechny tyto pochutiny nejenže rozbali...... pochutina je koření čéče
Gurmán urval devět "biskupů" a zapil dobrým vínem . Nechal bych ho škodu odpracovat, zřejmě by to byl největší trest!
No - podle toho, že měli na jídeláku husí játra, si myslím, že se nejednalo o takovou tu normální knajpu, asi spíš něco lepšího. Kdyby to byl bezďák, personál by si ho měl všimnout, podle mně. Pokud nejsou ovšem toalety mimo lokál a nevklouznul přímo tam, kdoví jak to bylo...
Štěstí přeje připraveným. Jinak šikovný kdo z nás pisálků by to dokázal.
Jo, ovšem po posvícení přichází bolení.
Chybi mi zasadni informace, jestli mu chutnalo.
asi moc ne Kdyby jo, tak sežere jednu kačenu nebo husu celou, místo toho, aby ochutnával všechny
Perzonál prostě ignoroval jedno starý hospodský pravidlo: "Než zavřeš logál, projdi pořádně hajzly."