Diskuze

Chceme podporovat české maso, i když je dražší, říká šéf masokombinátu

Je tomu téměř rok, kdy se znovu rozjela výroba v příbramském masokombinátu. Od poloviny loňského dubna z podniku opět míří vepřové, hovězí a občas i jehněčí do celého Česka. „Maso je moje srdeční záležitost, pracovat jsem se s ním naučil díky rodině,“ říká generální ředitel závodu Eduard Koranda.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Určitě budu radši kupovat opravdu české než polské nebo někde z tramtárie a nejasnou zdravotní kvalitou.Rád bych i stará dobrá kuřata a drůbež z Xaverova i Libuše.

4 0
možnosti

Copak, Babišovo kuře nechutná? ;-D Souhlasím s vámi, taky si nějakou korunu radši připlatím za opravdu české výrobky (nejen maso). Je potřeba podporovat domácí výrobu.

4 0
možnosti