Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Bistra jsou nový trend v Praze, říká Pavel Maurer

Praha se širokou paletou kuchyní se může rovnat Mnichovu či Vídni. O trendech v pražských restauracích si deník Metro povídal s Pavlem Maurerem, který dvacet let hodnotí restaurace v Česku a deset let pořádá gastronomický Prague Food Festival.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

G36u11s21t58a59v 13S72o12j52k96a 1688883765704

Toho svého kuchařského průvodce stylizuje do role nezávislého přehledu ale restaurace musí tvrdě platit, aby tam byly napsané.

Ano, bistra jsou trend. Ale už to začíná sklouzávat do stylu "Sklizeno", které rozhodně farmářské není a nabízí je předražené pozlátko.

0/0
20.5.2016 9:08







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.