- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Květákové capuccino není libo. Capuccino je italské a dávat na něj skořici nebo květák je stejně barbarské jako třeba dávat je na klasické české vepřo knedlo. Ať si ten člověk dělá květákový nápoj, ale nenazývá ho capuccino. Tím uráží (nejen) Italy.
a pořád budeme slýchat, jací jsou Češi na jídlo prasáci?
Na kolik přijde takováto reklama v tomto bulvárním plátku?
Pokud má někdo chuť na květákové cappuccino a podobné čuňárny, tak ať si dá. Vznikne další zbytečný podnik pro pár zpovykaných boháčů, kteří už nevědí, co s penězi. Takovíhle divní lidé by pili i restauratérovu moč, pokud to bude dost drahé a dostatečně in.
No, náhodou, takové květákové cappuccino s kečupem, hořčicí a povidly - mňam.
Sommeliér Francouz ? To vidím docela jako problém. Naučí se trochu česky nebo bude mít překladatele ? Tady francouzky zrovna moc lidí nemluví.
Podle zjevu uvedených hochů půjde zřejmě o "květákové kappuccino" pro určitou menšinovou část naší demokratické země a romové to nejsou