Diskuze

Je libo květákové cappuccino? Michelinský šéfkuchař otevře podnik v Praze

Hervé Rodriguez, šéfkuchař, který byl v Paříži oceněn michelinskou hvězdou, otevře v Praze 30. června špičkovou francouzskou restauraci. Chce tu nabízet zážitkovou kuchyni za dostupné ceny. „Není problém najít v Česku potraviny splňující ty nejvyšší nároky,“ říká Rodriguez.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Květákové capuccino není libo. Capuccino je italské a dávat na něj skořici nebo květák je stejně barbarské jako třeba dávat je na klasické české vepřo knedlo. Ať si ten člověk dělá květákový nápoj, ale nenazývá ho capuccino. Tím uráží (nejen) Italy.

0 1
možnosti

a pořád budeme slýchat, jací jsou Češi na jídlo prasáci?

1 0
možnosti
Foto

J74o21s51e36f 28M54e62d

5. 6. 2016 13:16

Na kolik přijde takováto reklama v tomto bulvárním plátku?

1 0
možnosti

Pokud má někdo chuť na květákové cappuccino a podobné čuňárny, tak ať si dá. Vznikne další zbytečný podnik pro pár zpovykaných boháčů, kteří už nevědí, co s penězi. Takovíhle divní lidé by pili i restauratérovu moč, pokud to bude dost drahé a dostatečně in.;-D

3 1
možnosti

No, náhodou, takové květákové cappuccino s kečupem, hořčicí a povidly - mňam.

1 2
možnosti

Sommeliér Francouz ? To vidím docela jako problém. Naučí se trochu česky nebo bude mít překladatele ? Tady francouzky zrovna moc lidí nemluví.

2 2
možnosti

Podle zjevu uvedených hochů půjde zřejmě o "květákové kappuccino" pro určitou menšinovou část naší demokratické země a romové to nejsou:-/

3 4
možnosti