Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Draze prodané zbytky? Natě i okurky v restauraci zpracují celé

Chipsy ze slupek od brambor nebo pyré z kořenové zeleniny. Nové trendy učí kuchaře v restauracích šetřit.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

A27n33n27a 42K16i48r81š41o52v73á 9126890615303

A proč bych měla jíst nať z mrkve? Tu snědí králíci, nebo poputuje do kompostu a bude to hnojivo pro další zeleninu.... (to by mohli začít recyklovat vodu ze záchoda...)

+1/0
12.6.2016 19:54

P93a73v51e41l 35J26e53ř64á59b14e48k 7851252794577

Recyklace odpadní vody již probíhá.

Respektive, než Vltava (Labe) doteče do Hamburku, mnohokrát propláchne i střeva lidí

0/0
12.6.2016 22:38

M37i66l19o76š 23S34e62t47í79k 3339209944840

Přímo fascinující. Na jedné straně "vyšilujeme" z drůbežího separátu v uzeninách a tady dělají prakticky to samé se všelijakých zbytků a všichni se nad tím rozplývají. ;-D

+1/0
12.6.2016 16:03

M17o11n93i65k40a 28R38o55l64l62o19v48á 5713612736225

Ke kachne klasicky sladkokysely zelí,ne nějakou omacku ze stavy a lupen na ozdobu. Ale uznavam,nejsem in a nemyslím pokrokove..... :-)

0/0
12.6.2016 14:09

M92i29l33o12š 83S25e17t91í23k 3489959404360

Taky raději zůstanu u klasiky a slupky z brambor stejně jako nať mrkve či ředkviček budu i nadále vyhazovat. ;-)

0/0
12.6.2016 16:04

M70o18n25i30k68a 57R57o20l82l55o95v50á 5123712136105

Noooo,třeba brambory pečené v ohni zbodnu se slupkou;-),ale jo,je mi jasný jak jste to myslel.

0/0
12.6.2016 17:06

S38i50m71o87n34a 86B13ě85l92á10k91o93v12á 2510901329963

Jedna věc je využít co se dá, na druhou stranu něco jsou už opravdové zbytky :-/

+1/0
12.6.2016 11:11

M28i93l54o92š 27S13e14t25í12k 3209739364600

Proto to také mixují a upravují tak, aby nebylo poznat, co to ve skutečnosti je. A když se tomu dá nějaký vznešený cizokrajný název, snobové se po tom mohou utlouci.

+3/0
12.6.2016 16:06

A81n52t13o91n84í97n 33S52v11o83b14o38d37a 3674653639182

Slupky a natě jsou plné chemie, dobrou chuť :-(. Pokud berou zeleninu pěstovanou bez chemie, potom je to OK

+1/0
12.6.2016 10:48







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.