Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Draze prodané zbytky? Natě i okurky v restauraci zpracují celé

Chipsy ze slupek od brambor nebo pyré z kořenové zeleniny. Nové trendy učí kuchaře v restauracích šetřit.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

A92n37n17a 39K55i43r15š72o24v21á 9406190565803

A proč bych měla jíst nať z mrkve? Tu snědí králíci, nebo poputuje do kompostu a bude to hnojivo pro další zeleninu.... (to by mohli začít recyklovat vodu ze záchoda...)

+1/0
12.6.2016 19:54

P35a66v95e65l 44J53e41ř34á46b53e26k 7151472894647

Recyklace odpadní vody již probíhá.

Respektive, než Vltava (Labe) doteče do Hamburku, mnohokrát propláchne i střeva lidí

0/0
12.6.2016 22:38

M58i35l45o12š 42S84e30t42í14k 3469789704120

Přímo fascinující. Na jedné straně "vyšilujeme" z drůbežího separátu v uzeninách a tady dělají prakticky to samé se všelijakých zbytků a všichni se nad tím rozplývají. ;-D

+1/0
12.6.2016 16:03

M83o23n15i32k64a 46R45o53l46l35o55v69á 5703672896625

Ke kachne klasicky sladkokysely zelí,ne nějakou omacku ze stavy a lupen na ozdobu. Ale uznavam,nejsem in a nemyslím pokrokove..... :-)

0/0
12.6.2016 14:09

M23i49l95o25š 18S65e85t93í17k 3239959154340

Taky raději zůstanu u klasiky a slupky z brambor stejně jako nať mrkve či ředkviček budu i nadále vyhazovat. ;-)

0/0
12.6.2016 16:04

M90o28n64i81k38a 50R33o48l92l50o10v53á 5203222986895

Noooo,třeba brambory pečené v ohni zbodnu se slupkou;-),ale jo,je mi jasný jak jste to myslel.

0/0
12.6.2016 17:06

S41i70m26o39n78a 90B96ě82l54á93k28o36v20á 2250501499393

Jedna věc je využít co se dá, na druhou stranu něco jsou už opravdové zbytky :-/

+1/0
12.6.2016 11:11

M29i54l16o89š 86S42e26t66í24k 3299979944700

Proto to také mixují a upravují tak, aby nebylo poznat, co to ve skutečnosti je. A když se tomu dá nějaký vznešený cizokrajný název, snobové se po tom mohou utlouci.

+3/0
12.6.2016 16:06

A97n52t86o14n74í51n 79S75v54o10b31o81d37a 3444313959372

Slupky a natě jsou plné chemie, dobrou chuť :-(. Pokud berou zeleninu pěstovanou bez chemie, potom je to OK

+1/0
12.6.2016 10:48





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.