Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Draze prodané zbytky? Natě i okurky v restauraci zpracují celé

Chipsy ze slupek od brambor nebo pyré z kořenové zeleniny. Nové trendy učí kuchaře v restauracích šetřit.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

A38n31n65a 76K59i50r35š60o44v30á 9726390165223

A proč bych měla jíst nať z mrkve? Tu snědí králíci, nebo poputuje do kompostu a bude to hnojivo pro další zeleninu.... (to by mohli začít recyklovat vodu ze záchoda...)

+1/0
12.6.2016 19:54

P79a51v20e98l 24J66e65ř38á45b33e96k 7311412914307

Recyklace odpadní vody již probíhá.

Respektive, než Vltava (Labe) doteče do Hamburku, mnohokrát propláchne i střeva lidí

0/0
12.6.2016 22:38

M36i56l92o42š 23S16e97t31í39k 3809589584250

Přímo fascinující. Na jedné straně "vyšilujeme" z drůbežího separátu v uzeninách a tady dělají prakticky to samé se všelijakých zbytků a všichni se nad tím rozplývají. ;-D

+1/0
12.6.2016 16:03

M71o75n38i91k63a 43R37o27l14l76o90v70á 5313102846415

Ke kachne klasicky sladkokysely zelí,ne nějakou omacku ze stavy a lupen na ozdobu. Ale uznavam,nejsem in a nemyslím pokrokove..... :-)

0/0
12.6.2016 14:09

M78i38l18o43š 40S17e73t79í95k 3929159804300

Taky raději zůstanu u klasiky a slupky z brambor stejně jako nať mrkve či ředkviček budu i nadále vyhazovat. ;-)

0/0
12.6.2016 16:04

M79o27n65i17k50a 65R69o94l15l66o97v63á 5123312796125

Noooo,třeba brambory pečené v ohni zbodnu se slupkou;-),ale jo,je mi jasný jak jste to myslel.

0/0
12.6.2016 17:06

S71i90m16o23n88a 60B52ě49l25á83k63o12v57á 2940701389553

Jedna věc je využít co se dá, na druhou stranu něco jsou už opravdové zbytky :-/

+1/0
12.6.2016 11:11

M96i33l58o34š 62S80e43t25í46k 3739709204780

Proto to také mixují a upravují tak, aby nebylo poznat, co to ve skutečnosti je. A když se tomu dá nějaký vznešený cizokrajný název, snobové se po tom mohou utlouci.

+3/0
12.6.2016 16:06

A37n84t92o76n34í11n 97S67v40o29b74o26d91a 3654123669462

Slupky a natě jsou plné chemie, dobrou chuť :-(. Pokud berou zeleninu pěstovanou bez chemie, potom je to OK

+1/0
12.6.2016 10:48





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.