Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Draze prodané zbytky? Natě i okurky v restauraci zpracují celé

Chipsy ze slupek od brambor nebo pyré z kořenové zeleniny. Nové trendy učí kuchaře v restauracích šetřit.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

A94n94n87a 23K83i28r21š45o13v52á 9766710105173

A proč bych měla jíst nať z mrkve? Tu snědí králíci, nebo poputuje do kompostu a bude to hnojivo pro další zeleninu.... (to by mohli začít recyklovat vodu ze záchoda...)

+1/0
12.6.2016 19:54

P56a30v68e36l 27J20e94ř18á15b13e94k 7521622664387

Recyklace odpadní vody již probíhá.

Respektive, než Vltava (Labe) doteče do Hamburku, mnohokrát propláchne i střeva lidí

0/0
12.6.2016 22:38

M66i62l59o47š 91S11e42t26í86k 3279249924870

Přímo fascinující. Na jedné straně "vyšilujeme" z drůbežího separátu v uzeninách a tady dělají prakticky to samé se všelijakých zbytků a všichni se nad tím rozplývají. ;-D

+1/0
12.6.2016 16:03

M13o11n22i38k36a 74R36o98l36l71o20v73á 5273892906915

Ke kachne klasicky sladkokysely zelí,ne nějakou omacku ze stavy a lupen na ozdobu. Ale uznavam,nejsem in a nemyslím pokrokove..... :-)

0/0
12.6.2016 14:09

M70i31l61o82š 78S49e92t39í79k 3979749394420

Taky raději zůstanu u klasiky a slupky z brambor stejně jako nať mrkve či ředkviček budu i nadále vyhazovat. ;-)

0/0
12.6.2016 16:04

M50o22n33i32k90a 16R91o73l68l77o35v66á 5113932526855

Noooo,třeba brambory pečené v ohni zbodnu se slupkou;-),ale jo,je mi jasný jak jste to myslel.

0/0
12.6.2016 17:06

S29i11m20o49n55a 65B65ě40l24á47k20o71v42á 2400601449923

Jedna věc je využít co se dá, na druhou stranu něco jsou už opravdové zbytky :-/

+1/0
12.6.2016 11:11

M57i24l48o87š 81S20e97t26í32k 3929949944800

Proto to také mixují a upravují tak, aby nebylo poznat, co to ve skutečnosti je. A když se tomu dá nějaký vznešený cizokrajný název, snobové se po tom mohou utlouci.

+3/0
12.6.2016 16:06

A84n96t17o19n77í87n 34S82v76o84b80o19d84a 3794443589432

Slupky a natě jsou plné chemie, dobrou chuť :-(. Pokud berou zeleninu pěstovanou bez chemie, potom je to OK

+1/0
12.6.2016 10:48







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.