- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Možná jsem divný, ale nápojům jako cider, ale nebo IPA už na chuť asi nikdy nepřijdu.
nic si z toho nedělejte, chutě jsou individuální věcí. Já zase nemůžu burčák.
možná tak bolehlav... ale kocovinu způsobuje snad alkohol jako takový, ne?
Je to zkvašené,alkohol tam je. Dle mé zkušenosti to je dunihlav.
Je fakt, ze sehnat i nas kvalitni cider je porad docela problem, vetsinou to jsou nejak dochucovane ci prislazovane patoky... Cider ma byt zkvaseny jablecny nebo mozna jeste hruskovy most, a hotovo. Jakekoliv jine prichute znamenaji nejakou pridanou chemii. Navic je narozdil od piva prirozene bezlepkovy, coz spousta lidi s intoleranci ci primo alergii na lepek oceni. Z tohohle pohledu jsem naprosto nepochopil krok Pilsneru, ktery do sveho Kingswoodu pridava slad jako barvivo, wtf?! Tuhle jsem malem "zabil" kamaradky s celiakii, kdyz jsem ji rikal, at si klidne da cider, ze to je zarucene bezlepkovy - a ona si uplne nahodou vsimla, ze tam ten lepek je... Tomu rikam, pripavit se o statisice zakazniku, co si pivo dat nemuzou a radi by nejakou alternativu...
Kingswood má k cideru hodně daleko.
Jj, taky nemám po moštu kocovinu :-D
já taky ne , protože ho nepiju