Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Startuje sezóna brunchů, můžete ochutnat šnečí, pivní i burgerový

Krevety, kančí kýta se šípkovou, líčka z divočáka, suši, dorty, ale i čerstvé croissanty a ovoce. O víkendu si můžete vyrazit z kopýtka i s dětmi. Na podzim totiž začíná období brunchů – stolů obložených jídlem a pitím, kde můžete jíst neomezeně většinou od 11 do 15 hodin za jednorázový poplatek.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J50i79ř78í 52C40h77o58c15h34o66l66á27č 5584753760646

moje oblíbená hospůdka dělá brunch celoročně, každý víkend prase na rožni , za poplatek jíte a pijete až do noci ;-D

0/0
16.10.2016 20:55







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.