Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované
Čekáme na více doporučených příspěvků
Všechny podle vláken Všechny podle času

B70ě88l42a 97H90o52r53á44k48o59v88á 1258212349550

Záměna s nitroglycerýnem?:-/

0/0
doporučit
8.2.2017 11:33

J92a70n 78V35e21r24n53e84r 8703877263616

Jak může vybuchnout láhev s alkoholem? Předpokládám, že s ní nepracovala vedle zapáleného kahanu.

0/0
doporučit
8.2.2017 11:30

V93l92a54d94o 59Č13e35r24m80á96k 8242641555838

no asi ano, když je popálená

0/0
doporučit
8.2.2017 11:39

V78i54l31é44m 33K79l88i63k52a 5293675576951

Tak správně nazvané to bude spíše rychlé zahoření (možná dle rychlosti i explozivní hoření) a je na to potřeba správný poměr vzduchu (resp. kyslíku) a alkoholových výparů a nakonec jiskra nebo plamen..

0/0
doporučit
8.2.2017 12:44

K73a26r14e70l 19V74o90m58á51č92k64a 4381222848193

Myslím, že stačí zazmatkovat a strčit rozžhavené drátěné očko pro nanášení bakteriálních kultur k ústí právě otevřené lahve, kde je alkoholu jen na dně.

+2/0
doporučit
8.2.2017 15:45







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.