Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované
Čekáme na více doporučených příspěvků
Všechny podle vláken Všechny podle času

B26ě53l91a 96H78o61r18á90k43o49v80á 1498402759910

Záměna s nitroglycerýnem?:-/

0/0
doporučit
8.2.2017 11:33

J25a43n 88V79e23r42n93e45r 8903797593706

Jak může vybuchnout láhev s alkoholem? Předpokládám, že s ní nepracovala vedle zapáleného kahanu.

0/0
doporučit
8.2.2017 11:30

V38l69a13d98o 84Č47e10r45m70á68k 8222511575428

no asi ano, když je popálená

0/0
doporučit
8.2.2017 11:39

V83i56l59é55m 91K57l95i80k56a 5173805626891

Tak správně nazvané to bude spíše rychlé zahoření (možná dle rychlosti i explozivní hoření) a je na to potřeba správný poměr vzduchu (resp. kyslíku) a alkoholových výparů a nakonec jiskra nebo plamen..

0/0
doporučit
8.2.2017 12:44

K88a45r93e30l 68V19o57m19á15č94k49a 4441782718623

Myslím, že stačí zazmatkovat a strčit rozžhavené drátěné očko pro nanášení bakteriálních kultur k ústí právě otevřené lahve, kde je alkoholu jen na dně.

+3/0
doporučit
8.2.2017 15:45







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.