Diskuze

Gastroenterolog: Kvalita stojí peníze. Do auta také nelijete olej z fritézy

Patří k předním odborníkům na vnitřní lékařství a čtvrtým rokem je primářem interny příbramské nemocnice, kde se věnuje pacientům s problémy zažívacího ústrojí. „Lidé, kteří mají hluboko do kapsy, potřebují poradit, co jíst, a co ne,“ míní Filip Závada.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O oleji z fritézy mi vyprávěl přítel Řek: "Z oliv, které do lisovny dodám, dostanu pro sebe 200 litrů oleje za režijní cenu. Na žádném oleji nefrituji dvakrát. Po prvním použití ho vyliji, přecedím a prodám do sběrny. Tam ho upraví a pošlou k vám jako panenský."

0 0
možnosti

M51i92l83a56n 43V85o31l98e79k

18. 6. 2017 17:40

"Zlepšuje se situace u nádorů tlustého střeva. Systém prevence je v tomto případě natolik rozvinutý, že už se pozitivně projevil a počet nádorů začal klesat." To asi žiji v jiném světě. V mém světě nazývají doktoři prevencí pouze včasné odhalení (kolonoskopie), což samo o sobě počet nádorů snižovat nemůže.

1 2
možnosti

Tak si někde najděte, co třeba znamená termín sekundární prevence.

A konkrétně při kolonoskopii je možné odstraňovat některé polypy dřív, než u nich dojde k malignímu zvratu. Tím pádem i tou kolonoskopií se opravdu počet nádorů zmenšovat může...

6 0
možnosti

Sekaná se salátem je lahůdka, ale ovesné vločky nebo pohanku mám na talíři častěji.:-)

4 0
možnosti

Díky za pěkný článek R^

13 0
možnosti