Diskuze

Cronuty dorazily i do Prahy, kombinují donuty a croissanty

Do Bělehradské ulice na Vinohradech se před třemi měsíci přestěhoval kousek New Yorku. Lukáš Vašek tam začal ve svém podniku Oh Deer Bakery vyrábět a prodávat cronuty, které před pár lety v New Yorku zpopularizoval cukrář Dominique Ansel.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J57a43n 92J31í62c15h29a

25. 7. 2017 15:33

Jak ho,probuh, muze 200 koblih denne uzivit?

0 0
možnosti
PN

P31a81v24e19l 56N47o69v24á51k

26. 7. 2017 14:13

Tak co by ne když jedna stojí pade

0 0
možnosti
LP

Raději si dám českou kuchyni, třebaa výbornou bublaninu.

0 1
možnosti
CM

Nastesti je spousta lidi, kteri jsou ochotni vyzkouset i neco noveho. Kdyby vsichni premysleli jako vy, tak jime akorat placky.

0 0
možnosti