náhledy
Čokoládový lanýžek s pomerančovým likérem.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz
Nabídka jedné z restaurací.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz
Olivy v domácím nálevu - delikatesy z Andalusie.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz
Domácí sorbet z růžového grepu a campari s karamelovou oplatkou.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz
Kuchaři z restaurace Kobe se nezastavili.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz
Líčka z mořského ďasa podávaná s udon nudlemi.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz
Festivalová pohoda - sedělo se na židlích, zídkách i na zemi.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz
Sushi nabízelo hned několik restaurací.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz
DJ z Buddha Baru.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz
Nabídka jídel byla pestrá.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz
Kuchaři z čínské restaurace.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz
Festivalová pohoda - sedělo se na židlích, zídkách i na zemi.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz
Čerstvě pokrájená španělská šunka.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz
Kachní prsa "sous vide", uzená kaše z celeru a brambor, lišky a glazé z červeného vína.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz
Čokoládový Marquis.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz
Ricardo Lucque, šéfkuchaře restaurace La Finestra, krájí sušenou šunku.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz
Tuňák smažený v tempuře s bramborovým pyré s wasabi s demi glacé s gari zázvorem.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz
Vepřový bok v černém kari, čočkový salát a rýže basmati.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz
Losos teryiaki a salát z křupavé zeleniny.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz