Ochutnat bude možné z menu sestavovaných řadou věhlasných restaurací, které nabídnou výběr zvěřinových pokrmů, sushi, hamburgery, nebo grilované maso. Z méně tradičních pokrmů bude k dispozici syrová kuchyně z produkce kavárny My Raw Café nebo hmyzí pochoutky, uvedli v programu festivalu pořadatelé.
Kromě jídla se mohou návštěvníci těšit na doprovodný program, který s jídlem přímo souvisí. V první řade půjde o celou řadu kuchařských show, vystoupení výživových poradců Petry Lamschové a Petra Havlíčka včetně autogramiády k jejich knihám a rovněž o ukázky přípravy syrové - raw - stravy ve sladké i slané variantě.
Dnes poledne se uskuteční šestý ročník soutěže ve filetování lososa, který pořádá Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Od 14.30 hodin pak bude následovat soutěž v modelování z marcipánu.