- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
neni ani tak francouzsky zpusob pripravy, jako spis katalansky ... (pozn. Katalansko presahuje i kousek do Francie ...)
Ještě za ty blafy platit! Tak to mě tam nikdo neuvidí!
Utopenci se 5 dvanactkami vitezi...ze?!
stejně z nich druhý den vyjde to samé, jako u slouhů a podruhů...
Tyto akce jsou určeny pouze pro manažery a podnikatele, kteří pracující lidi okradli o tolik prachů, že si mohou dovolit utrácet je zde. Zatímco obyčejný člověk doma přemýšlí, jak nakrmit rodinu z almužny, kterou mu podnikatel milostivě ponechal, poté, co ho sedřel z kůže, tak pravicový snobský dobytek se popásá na těchto festivalech a prezentuje svou "úroveň".
Co to melete, s manželem jsme řadoví zaměstnanci (laboranti) ve státním špitále a Food Festival si nikdy nedáme ujít.
guláš se šesti k tomu pívo
Když mám na něco konkrétního chuť tak si zajdu do restaurace. Nechápu smysl jet jak se v článku popisuje třeba z Ostravy na nějakej festival a tam pak splácat všechno možný jen abych ochutnal jídla,která nejsou běžná. Výsledkem pak musí být nutně žaludeční nevolnost.
Mimochodem,když budu chtít opravdu gurmánskej zážitek a budu si chtít vychutnat nějakou zahraniční kuchyni,pak nepojedu na festival do Prahy,ale přímo do té země jejíž kuchyni chci ochutnat. Mě kupříkladu chutná Indická nebo Thajská kuchyně a po zkušenostech z pražských restaurací musím podotknout,že ač tu vaří tamní domorodci tak se to nikdy nevyrovná originálu. Nejsou tu čertvé ingredience a to je znát. Když si dám třeba přímo v Thajsku kuře na zeleném kari tak to chutná naprosto jinak a lépe než když si to samé dám v Praze v Thajský restauraci.
Jestli jses takovej odbornik za kteryho se vydavas, zkus green curry ve thajske restauraci nahore v palaci Flora. Neni pravda ze vsude v Thajsku je jidlo dobre.
já bych si dal ty kaviárové tousty
Byli jsme na této akci loni a vřele nedoporučujeme. Porce byly nikoliv malé, ale mikroskopické. Beru, že jde o zážitkovou gastronomii a neočekávám, že se tu přejím, ale abych si na akci, která je de facto propagací jednotlivých restaurací koupil za 250-300 Kč porci na stěží dvě sousta, to mi připadá trochu málo. A vrcholem všeho bylo, když už dvě hodiny před koncem začalo v některých stáncích docházet jídlo a půl hodiny před koncem už ho neměli skoro nikde. Díky, nikdy více.
to je typické, tak si kupte 2 kila bůčku a místo kvality jděte za kvantitou
ochutnam jedno menu?
Neni lepsi si zajit do restaurace?