- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
http://www.usvehly.cz/ tu svíčkovou 150 g za 129 kč bych si hned dal
že kuchaři po večerech hodně chlastají, někteří pak chlastají i přes den v práci
usnout při vaření, to už vyžaduje hodně velkou společenskou únavu
majitel restaurace si myslel, jak super vydělá, když i jeho vlastní kuchař u něj propije výplatu
teď si to může akorát tak hodit, od pojišťovny dostane kulový a od pracáku dost možná ještě flastr
podnikatelé v téhle branži jsou často úplní imbecilové
A kam já půjdu dneska na oběd? Poslední dobou jsem si říkal, že kuchař asi chlastá, pač jeho kreace byly občas šílené.... Ale že až tak? Holt změna lokálu bude vynucená...
Ne ne - ohrival polevku gazpacho...
Ten Pepin musel byt zase jako cep... Zdravi Ripska...
Jak se to dela? Manzel je sefkuchar, ale o nicem podobnem nikdy neslysel
no prostě zapnul sporák a u čekání ho přemohla únava
Byl jistě nalitej jak žok, měl prasečí očička. Tu putiku znám a je tam dobrá sebranka alkajdů. Včetně personálu.
Koukám že jste jasnovidec vy víte jak a v kolik hodin se to stalo byl jste snad u toho.Nedělejte závěry před tím než je udělá někdo kompetentní což vy rozhodně nejste