- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ono to platí nejen u zmrzliny. Čím víc prodejce vystrkuje zboží, tím víc vlastně ukazuje, že není čerstvé, zato tak nacpané konzervanty, že je to jedno. Mimochodem, víte jak se nejlépe rozezná kvalitní buřtík? Když jej zapomenete týden mimo lednici a on není oslizlý vypocenou vodou a už vůbec ne zkažený. Kvalitní, opravdu masový a uzený špekáček prostě seschne v tvrdou klobásu.
Ovocny Svetozor
vedle zmrzliny take prima ovocne dortiky a chlebicky
hm, se mi zda, ze trochu polevili v dortikach posledni dobou. Zkusenost z Karlina
Vynikající točená je ve Václavské pasáži na kraji od Karláku....
"Osvědčený je Světozor, ale i domácí výrobci" - on jako Hájek nepatří mezi domácí výrobce?
A jen tak mimochodem, Hájka jsem kdysi kupoval u nás v sámošce. Teď jsem o tom četl článek u něj na webu. Že jeden čas dodávali řetězcům, pak ale řetězce chtěly snižování kvality, tak spolupráci přerušili. Já jen že posledně tady bylo plno vyznavačů "kyblíků ze sámošky".
Tyjo on tady ještě někdo dává přednost kvalitě před velkými prodeji? To se na toho Hájka budu muset podívat, díky za tip