Diskuze

Kam na zmrzlinu v Praze? Osvědčený je Světozor, ale i domácí výrobci

Zázvorová, mátová, skořicová, či s příchutí zeleného čaje? Nebo dáváte přednost osvědčeným chutím? Které zmrzliny v Praze frčí a které jsou nejlepší? MF DNES s pomocí známých českých gurmetů připravila průvodce po nejlepších nebo originálních zmrzlinách v metropoli.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ono to platí nejen u zmrzliny. Čím víc prodejce vystrkuje zboží, tím víc vlastně ukazuje, že není čerstvé, zato tak nacpané konzervanty, že je to jedno. Mimochodem, víte jak se nejlépe rozezná kvalitní buřtík? Když jej zapomenete týden mimo lednici a on není oslizlý vypocenou vodou a už vůbec ne zkažený. Kvalitní, opravdu masový a uzený špekáček prostě seschne v tvrdou klobásu.

0 1
možnosti

Ovocny SvetozorR^

 vedle zmrzliny take prima ovocne dortiky a chlebicky

2 1
možnosti

hm, se mi zda, ze trochu polevili v dortikach posledni dobou. Zkusenost z Karlina

0 0
možnosti

Vynikající točená je ve Václavské pasáži na kraji od Karláku....

1 0
možnosti

K25a95r55e25l 24D55r56d77a

20. 7. 2013 13:59

"Osvědčený je Světozor, ale i domácí výrobci" - on jako Hájek nepatří mezi domácí výrobce? ;-)

  A jen tak mimochodem, Hájka jsem kdysi kupoval u nás v sámošce. Teď jsem o tom četl článek u něj na webu. Že jeden čas dodávali řetězcům, pak ale řetězce chtěly snižování kvality, tak spolupráci přerušili. Já jen že posledně tady bylo plno vyznavačů "kyblíků ze sámošky". ;-)

3 0
možnosti

Tyjo on tady ještě někdo dává přednost kvalitě před velkými prodeji? :-) To se na toho Hájka budu muset podívat, díky za tip R^

2 0
možnosti