- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nebuďte naivní, restaurace nakupují v Makru. Tihleti "prodejci" z dodávek, to je jen záležitost domácností...
Již delší dobu tvrdím, že je potřeba využívat naplno kontrolní mechanismy a pak je EET zbytečné. Hlavně v Sapě, kde nedostanete doklad ani na požádání. Po zavedení EET bez kontrol to bude to samé. Odnesou to jen drobní podnikatelé.
Doklad dostanete kdykoliv si řeknete, ale pro byste to dělal? Kvalita samozřejmě odpovídá ceně, ale většina prodejců nemá problém vám vadné zboží vyměnit hned na místě, žádných 30 dní, žádné "zamítavé vyjádření servisu" apod. SAPA je prostě stát ve státě, kde oficiální pravidla nikdy na 100% platit nebudou...
Uz davno je zname, ze veitnamske restaurace jsou sama spina, vari pomalu se shnilých potravin. Cesi, kteří u nich pracovali, tak si nenechavaji tyto informace pro sebe a presto tam lidi chodi, také jsme měli s manželem radi asijska jidla a po spatreni veitnamske dodavky před restauraci a nakupovani masa na ulici jsme se radeji naucili asijsjka jidla varit doma. To same jsou jejich vecerky, nakoupi v supermarketech všechny slevy a prodavaji to minimalne o 75 procent draz a to je jejich vydelek. Který obchodnik ma tady takovy rabat a presto lidi tam chodi a budou chodit a mysli si, jak jsou levni.
Jenže narozdíl od českých obchodů mají otevřeno od 6 do 22/23 a to každý den. Nikdo si nemyslí (snad, proboha) že jsou levní. Ale občas není jiná možnost. Když máte na výběr mezi špatně zásobenou Jednotou, otevřenou někdy 7-11:30, jindy 13-16 a Vietnamcem který má všechno a otevřeno pořád...
klasika
K asijským restauracím tahle úroveň hygieny prostě patří
Maso už v SaPa není?Lepší když už nebude SaPa a konečně někdo definitivně zarazí tuhle špínu.Jak je možné že ČOI přehlíží asijské restaurace kde celý den nebyla noha a jak je možné že tržnice s nelegálním zbožím pořád fungují?Co daňové povinnosti a přiznání?
normální člověk má jasnou představu o úrovni stravování v asijských restauracích.
Když tam někdo přes to chce, proč mu bránit
JJ lidi jsou schopny (s prominutím) sežrat všechno hlavně že je to levné
za jak dlouho se to maso objeví v Albertovi
Dobrou chuť, takový gulášek z modrého masíčka, kuřecí křidýlka, mňam
Proč nenapíšete že to byl Nguyen Minh Ngoc a není to čech. To tu zase masírujete lidem hlavy!!! Ach ty média, to jsou UBOŽÁCI.
No já neříkám že ne, ale myslím (jsem přesvědčen) že Češi jsou na tom stejně, ale asi jak vidno jste z branže
A kolik jich už lidi snědli ve vietnamských restauracích?