Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Chceme podporovat české maso, i když je dražší, říká šéf masokombinátu

Je tomu téměř rok, kdy se znovu rozjela výroba v příbramském masokombinátu. Od poloviny loňského dubna z podniku opět míří vepřové, hovězí a občas i jehněčí do celého Česka. „Maso je moje srdeční záležitost, pracovat jsem se s ním naučil díky rodině,“ říká generální ředitel závodu Eduard Koranda.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L33i78b63o40r 68M40o51h57o29u28t 3536787338212

Určitě budu radši kupovat opravdu české než polské nebo někde z tramtárie a nejasnou zdravotní kvalitou.Rád bych i stará dobrá kuřata a drůbež z Xaverova i Libuše.

+4/0
22.3.2016 10:42

H62a33n44a 67U27l84r45y96c94h70o12v80á 9190343498638

Copak, Babišovo kuře nechutná? ;-D Souhlasím s vámi, taky si nějakou korunu radši připlatím za opravdu české výrobky (nejen maso). Je potřeba podporovat domácí výrobu.

+4/0
22.3.2016 10:56

A65n66t10o12n22í21n 49S44v64o82b51o66d79a 3634533339272

chodím do malé pekárny pro pečivo, její zaměstnanci peníze utratí v místě atd

0/0
22.3.2016 12:02







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.