Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Draze prodané zbytky? Natě i okurky v restauraci zpracují celé

Chipsy ze slupek od brambor nebo pyré z kořenové zeleniny. Nové trendy učí kuchaře v restauracích šetřit.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

A80n60n40a 69K83i65r56š56o62v66á 9806920825503

A proč bych měla jíst nať z mrkve? Tu snědí králíci, nebo poputuje do kompostu a bude to hnojivo pro další zeleninu.... (to by mohli začít recyklovat vodu ze záchoda...)

+1/0
12.6.2016 19:54

P42a82v53e29l 33J39e25ř95á94b84e68k 7871462754577

Recyklace odpadní vody již probíhá.

Respektive, než Vltava (Labe) doteče do Hamburku, mnohokrát propláchne i střeva lidí

0/0
12.6.2016 22:38

M62i15l15o34š 48S64e25t61í11k 3649629374340

Přímo fascinující. Na jedné straně "vyšilujeme" z drůbežího separátu v uzeninách a tady dělají prakticky to samé se všelijakých zbytků a všichni se nad tím rozplývají. ;-D

+1/0
12.6.2016 16:03

M58o96n85i54k63a 50R53o24l47l96o84v35á 5223842646545

Ke kachne klasicky sladkokysely zelí,ne nějakou omacku ze stavy a lupen na ozdobu. Ale uznavam,nejsem in a nemyslím pokrokove..... :-)

0/0
12.6.2016 14:09

M10i94l29o79š 98S10e61t74í67k 3439849264310

Taky raději zůstanu u klasiky a slupky z brambor stejně jako nať mrkve či ředkviček budu i nadále vyhazovat. ;-)

0/0
12.6.2016 16:04

M51o64n70i12k90a 46R97o98l24l34o95v32á 5423242176295

Noooo,třeba brambory pečené v ohni zbodnu se slupkou;-),ale jo,je mi jasný jak jste to myslel.

0/0
12.6.2016 17:06

S97i35m79o59n16a 11B68ě43l56á34k58o45v20á 2850291649363

Jedna věc je využít co se dá, na druhou stranu něco jsou už opravdové zbytky :-/

+1/0
12.6.2016 11:11

M92i95l41o24š 33S31e47t66í55k 3859709324570

Proto to také mixují a upravují tak, aby nebylo poznat, co to ve skutečnosti je. A když se tomu dá nějaký vznešený cizokrajný název, snobové se po tom mohou utlouci.

+3/0
12.6.2016 16:06

A65n84t53o54n68í18n 15S66v24o50b94o36d54a 3654873619872

Slupky a natě jsou plné chemie, dobrou chuť :-(. Pokud berou zeleninu pěstovanou bez chemie, potom je to OK

+1/0
12.6.2016 10:48







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.