Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Startuje sezóna brunchů, můžete ochutnat šnečí, pivní i burgerový

Krevety, kančí kýta se šípkovou, líčka z divočáka, suši, dorty, ale i čerstvé croissanty a ovoce. O víkendu si můžete vyrazit z kopýtka i s dětmi. Na podzim totiž začíná období brunchů – stolů obložených jídlem a pitím, kde můžete jíst neomezeně většinou od 11 do 15 hodin za jednorázový poplatek.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J40i66ř51í 30C92h91o30c72h53o92l53á19č 5444963410646

moje oblíbená hospůdka dělá brunch celoročně, každý víkend prase na rožni , za poplatek jíte a pijete až do noci ;-D

0/0
16.10.2016 20:55







Najdete na iDNES.cz