- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Češi ani nemusí zmíněný festival pořádat- v mnoha restauracích a v mnoha supermarketech je samozřejmé zmíněné jídla dostat, či polotovary nakoupit.
Na tom festivalu jsem sice nebyla a tak nevím, jaká byla mléková polívka, na druhou stranu mlékovou polévku dělávaly už praprababičky...... asi to obšlehly na internetu..... Nikdy bych se neodvážila říct o jídle, že je to blaf .... Buď mi něco chutná, nebo nechutná, ale tady se někdo rozhodl označit za blaf cokoliv, co není jakože podle nejnovější kuchařské módy.
Moje babička ji dělávala taky. Se strouháním. Jako dítě jsem ji milovala. Jenže jí nikdy nevařila hrnec a podávala se horká hned po uvaření... Nepamatuju si nikoho z rodiny, kdo by si jí byl přidal... Jsou prostě jídla, která by se ve velkém a na "ohřívačku" vařit neměla.
To není jídlo za trest, je to proto, aby si lidé zvykli na jedy v potravinách.
Tohle probíhá každý den v mnoha supermarketech.
Tohle a ještě horší "uchylárny" probíhá mnoho let a denně na minibazaru.
No já chápu, že je to recese, ale já si radši zajdu na tu vysokou gastronomii
Mně stačí ta normální. Ta vysoká bývá spíš snobarna a poza.
Několik let jsem se stravoval v kantýně, kde nám vařil Eurest. Každý den jsme měli na talíři mnohem větší hrůzy. Namátkou: kapr se švestkovou omáčkou a houskovým knedlíkem, gyros na kari s bramborovým knedlíkem...