Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Cronuty dorazily i do Prahy, kombinují donuty a croissanty

Do Bělehradské ulice na Vinohradech se před třemi měsíci přestěhoval kousek New Yorku. Lukáš Vašek tam začal ve svém podniku Oh Deer Bakery vyrábět a prodávat cronuty, které před pár lety v New Yorku zpopularizoval cukrář Dominique Ansel.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J83a40n 86J39í76c86h55a 8440750248291

Jak ho,probuh, muze 200 koblih denne uzivit?

0/0
25.7.2017 15:33

P17a79v14e14l 45N76o32v78á88k 3338748294932

Tak co by ne když jedna stojí pade

0/0
26.7.2017 14:13

L16u30c54i88a21n 40P41a12p49a16z81i98a22n 5694367481485

Raději si dám českou kuchyni, třebaa výbornou bublaninu.

0/−1
24.7.2017 23:56

C71h79r57i24s26t24i70a22n 45M86o78r61g52e26n19s21t92e33r56n 5425656326444

Nastesti je spousta lidi, kteri jsou ochotni vyzkouset i neco noveho. Kdyby vsichni premysleli jako vy, tak jime akorat placky.

0/0
25.7.2017 5:24







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.