náhledy
Interiér nové restaurace MaSa by Hervé Rodriguez.
Autor: MaSa
Šéfkuchař Hervé Rodriguez chce v Praze nabízet zážitkovou kuchyni za dostupné ceny. Na jídelním lístku bude třeba čokoláda s červenou paprikou (na obrázku), jako předkrm kachní foie gras se zeleným chřestem a jahodovým kečupem nebo květákové cappuccino.
Autor: MaSa
Šéfkuchař Hervé Rodriguez otevře v Praze novou francouzskou restauraci MaSa by Hervé Rodriguez.
Autor: Aline GERARD
Šéfkuchař Hervé Rodriguez chce v Praze nabízet zážitkovou kuchyni za dostupné ceny. Na jídelním lístku bude třeba čokoláda s červenou paprikou, jako předkrm kachní foie gras se zeleným chřestem a jahodovým kečupem nebo květákové cappuccino.
Autor: MaSa
Olivier Gourmelon (v saku) a Hervé Rodriguez v Praze dolaďovali poslední detaily před otevřením restaurace MaSa.
Autor: Aline GERARD
Šéfkuchař Hervé Rodriguez chce v Praze nabízet zážitkovou kuchyni za dostupné ceny. Na jídelním lístku bude třeba čokoláda s červenou paprikou, jako předkrm kachní foie gras se zeleným chřestem a jahodovým kečupem nebo květákové cappuccino.
Autor: MaSa