náhledy
Pražské jezulátko v bílých šatičkách
Autor: ČTK
Pražské Jezulátko
Autor: iDNES.cz
Pražská šunka je specifická tím, jak se nakládá vcelku a jak zraje. „Nejsložitější je právě to prosolování, musíte ji dávat do láku na několik týdnů, aby se proležela a dostala správnou chuť. Šunka zraje a získává svoji typickou chuť,“ dodává řezník František Kšána z obchodu Naše maso.
Autor: Naše maso, Metro.cz
Jedná se o jemné, mazlivé a velmi zvědavé plemeno. Při běhu je velice rychlý, obratný a neúnavný. Ke svému majiteli a členům rodiny je přátelský a přítulný, ale cizím nedůvěřuje.
Autor: www.prazsky-krysarik.cz, Metro.cz
Psi dorůstají optimální kohoutkové výšky 21-24 centimetrů.
Autor: www.prazsky-krysarik.cz, Metro.cz
Nejstarší zmínka o krysařících je od kronikáře Einharta žijícího v letech 770-840, který uvádí, že císař Karel I. Veliký získal darem krysaříka od českého knížete jako projev dobré vůle.
Autor: www.prazsky-krysarik.cz, Metro.cz
Nejstarší zmínka o krysařících je od kronikáře Einharta žijícího v letech 770-840, který uvádí, že císař Karel I. Veliký získal darem krysaříka od českého knížete jako projev dobré vůle.
Autor: www.prazsky-krysarik.cz, Metro.cz
šunka
Autor: MAFRA